2016-01-18 16:48:51

LIDRANO 2016-OBAVIJEST UČENICIMA I UČITELJIMA

Obavijest učiteljima  i učenicima zainteresiranim za sudjelovanju na školskoj razini smotre LIDRANO. Školska razina smotre LIRANO održat će se 2. veljače 2016. u 13 sati u učionici HJ1. I ove godine pozivamo sve učenike i njihove mentore da se odazovu i pošalju literarne i novinarske radove, prijave pojedinačni ili skupni dramski nastuo, pošalju radio emisiju ili školski list. 

Na školskoj razini smotre odabrat ćemo najbolje radove i poslati ih na Međuopćinsku smotru LIDRANO, kako bi tamo predstavljali našu školu. 

Učenike pozivamo da svoje radove predaju učiteljima.Učitelji koji žele prijaviti učenike za sudjelovanje na školskoj razini smotre LIDRANO mogu to učiniti do 25.siječnja 2016. godine. Potrebno je pročitati propozicije te prema pravilima ispuniti tablice i prijaviti sudjelovanje. Napominjemo da  je literarne i novinarske radove potrebno otisnuti,ali nije potrebno kopirati u deset primjeraka zbog  štednje papira.

Svi potrebni dokumenti za prijavu nalaze se ovdje. Popunjene tablice poslati do navedenog roka na adresu elektroničke pošte škole s naznakom ZA ŠKOLSKI LIDRANO, a otisnute radove i u omotnice spremljene listiće sa zaporkom dostaviti  u kabinet hrvatskoga jezika ( učiteljici Darinki Dimnjaković ili Editi Jurjević).

 


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko