2015-02-28 19:28:00

ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE - LIK 2015

U petak 27. veljače naša škola je bila domaćin županijskog natjecanja-izložbe likovnog stvaralaštva učenika Zagrebačke županije, LIK 2015. Na županijsko natjecanje je pristiglo 235 radova iz 29 škola. Članovi prosudbenog povjerenstva su od pristiglih radova za Županijsku izložbu odabrali 35 radova od kojih će 10 biti proslijeđeno na državno natjecanje.

Iz naše škole su odabrana 3 rada. To su radovi Nine Popović, Sare Pintur i Lee Zoretić s time da će rad Lee Zoretić biti proslijeđen na državno natjecanje. Svi odabrani radovi izloženi su u holu škole i posjetitelji su ih sa zanimanjem razgledali.

Nakon okupljanja sudionika i doručka, uslijedilo je svečano otvaranje. Prisutne je najprije pozdravila u ime škole ravnateljica, gospođa Sanja Sertić, u ime grada Jastrebarskog Irena Strmečki-Šlat, te Slaven Jurić predsjednik prosudbenog povjerenstva. Uslijedio je prigodni program u kojem je sudjelovao pjevački zbor, članovi dramske skupine, školski bend i plesna skupina. Najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima dodijeljena su priznanja i diplome.

Vrijeme do ručka gosti su iskoristili za razgled grada, pritom su prošetali su perivojem uz dvorac Erdödy i posjetili Gradski muzej.

Slike sa održanog natjecanja možete vidjeti ovdje.


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko