2015-01-23 19:31:00

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U BADMINTONU

Županijsko natjecanje iz badmintona za učenice i učenike osnovnih škola je održano u četvrtak, 22. siječnja u školskoj sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko u organizaciji ŠSD Jastreb OŠ Ljubo Babić iz Jastrebarskog.

U kategoriji učenica je nastupilo 5 ekipa i to: ŠSD Dugo Selo OŠ Josipa Zorića iz Dugog Sela, ŠSD Pokuplje OŠ Pokupsko iz Pokuplja, ŠSD Bogumilac OŠ Bogumil Toni iz Samobora, ŠSD Eugen Kumičić OŠ Eugen Kumičić iz Velike Gorice i ekipa domaćina ŠSD Jastreb OŠ Ljubo Babić iz Jastrebarskog.

Prvo mjesto u kategoriji učenica zauzela je ekipa ŠSD Eugen Kumičić OŠ Eugen Kumičić iz Velike Gorice, a naša ekipa učenica u sastavu: Hana Cestarić (8.b), Maja Dabović (8.e), Ana Paula Lovretin (8.e) i Žanna Popović (8.e) je zauzela 5. mjesto.

U kategoriji učenika je nastupilo 6 ekipa i to: ŠSD Vihor OŠ Milana Langa iz Bregane, ŠSD Dugo Selo OŠ Josipa Zorića iz Dugog Sela, ŠSD Križ OŠ Milke Trnine iz Križa, ŠSD Bogumilac OŠ Bogumil Toni iz Samobora, ŠSD Gorica OŠ Nikole Hribara iz Velike gorice i ekipa domaćina ŠSD Jastreb OŠ Ljubo Babić iz Jastrebarskog.

Prvo mjesto u kategoriji učenika zauzela je ekipa ŠSD Gorica OŠ Nikole Hribara iz Velike Gorice, a naša ekipa učenika u sastavu: Sven Lencur (5.c), Kristian Radonić (5.a) i Lovro Stojković (8.d) je zauzela 5. mjesto.

Prvoplasirane ekipe su izborile nastup, kao predstavnici Zagrebačke županije na poluzavršnici Državnog prvenstva skupine Centar koje će biti održano 11.2.2015. godine u našoj sportskoj dvorani u organizaciji ŠSD Jastreb.

Mentor naših ekipa učenica i učenika je profesor Ratko Stojković.


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko