2014-09-04 12:02:27

ODRŽAN HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL

U utorak, 2. rujna 2014. u nemogućim vremenskim uvjetima na stadionu Mladosti u Zagrebu održano je najveće atletsko natjecanje u Hrvatskoj , poznati Hanžekovićev memorijal na kojem su nastupile velike hrvatske pa i svjetske atletske zvijezde.
 

Po prvi put i neki učenici OŠ Ljubo Babić imali su čast sudjelovati na mitingu: Luka Vučinić u trčanju na 60 metara, Karlo Malešić u bacanju kugle, Sara Mulig u trčanju na 60 metara te Bruno Košćica u skoku u vis. Oni su na kvalifikacijskim natjecanjima tijekom proljeća izborili nastup na finalu Erste plave lige koje je održano u sklopu mitinga.

Unatoč kiši i veoma teškim uvjetima za odvijanje natjecanja, učenici su ostvarili zapažene rezultate. Nadamo se da će sudjelovanje na ovako velikom sportskom događaju potaknuti razvoj atletike kako u Školi tako i u Gradu Jastrebarskom.

Čestitke našim učenicima koji su izborili plasman na ovo prestižno atletsko natjecanje kao i njihovim mentoricama profesoricama Ines Bohaček i Ines Jerčinović koje su ih pratile.


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko