2013-04-26 21:41:52

NAGRAĐEN GRUPNI RAD NAŠIH UČENIKA

Grupni rad naših učenika osmih razreda (Ana Marija Šegudović, Maja Žalac, Veronika Severinac, Silvija Pavković, Bruno Miladin, Franjo Severinac, Luka Domladovac, David Fratrić, Petra Cvetić, Katarina Stipković, Dominik Stipić i Hrvoje Capan) nagrađen je za originalni likovni rad na natječaju TRADICIJA I SUVREMENOST-IZMEĐU MITA I STVARNOSTI

Nagrada i pohvalnica za grupni rad učenicima i diploma školi biti će uručene na dan otvaranja izložbe u subotu 11. svibnja 2013. u 12 sati u Muzeju Mimara u Zagrebu.

Osim nagrađenih „osmaša“, za izložbu su odabrana još tri rada naših učenca. To su radovi Paule Klepić i Martine Mačešić učenica 5. razreda i Lucije Pavković učenice 6. razreda.

Udruga hrvatskih likovnih učitelja likovne izobrazbe tijekom veljače, ožujka i travnja ove godine organizirala je natječaj za učenike svih osnovnih škola Republike Hrvatske od 3. do 8. razreda na temu TRADICIJA I SUVREMENOST – IZMEĐU MITA I STVARNOSTI.
Ovim natječajem željelo se  sačuvati od zaborava dio naših narodnih običaja, svetkovina i maštovitih sadržaja mitova koji su nas vodili u najljepši svijet mašte i ispunjavali naše djetinjstvo.

Natječaj završava izložbom u Muzeju Mimara, 11. svibnja 2013. godine. Izložbu prate kvalitetno opremljeni katalozi i bogat prigodni kulturno umjetnički program uz održavanje stručne rasprave vezane na temu.

Čestitamo nagrađenim učenicima i njihovoj mentorici prof. Ivani Strmečki Vučina.


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko