2012-06-05 22:40:45

ŽPANIJSKE NAGRADE NAJBOLJIM UČENICIMA

Već devetu godinu za redom Zagrebačka županija nagrađuje učenike koji su na državnim natjecanjima ostvarili vrhunske rezultate. Ove godine nagrađeno je 124 učenika i 49 mentora sa područja naše županije. U vrlo svečanoj atmosferi, koja je održana u Kongresnom centru Princess u Jastrebarskom, nagrade učenicima i mentorima dodijelili su zamjenik župana Rudolf Vujević i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vjeran Štublin.

Iz naše škole nagrade su primili slijedeći učenici i mentori:

Jelena Gregorić za osvojeno prvo mjesto i Bruno Rumiha za osvojeno treće mjesto na 54. državnom natjecanju mladih tehničara. Priznanje je za ovaj izniman uspjeh primila i njihova mentorica Vesna Turk.

Anja Božić, Dora Pavković i Ana Pavelić nagrađene su za osvojeno treće mjesto na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola. Nagrađene su i njihove mentorice Nikolina Ribarić i Ivka Mihaljević.

Na početku svečanosti učenici naše škole i Glazbene škole izveli su prigodan program a učenicima i mentorima čestitao je i gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović i zamjenik župana Rudolf Vujević istaknuvši da  svake godine raste broj nagrađenih učenika.

Slike sa današnje svečanosti možete vidjeti ovdje.


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko