2021-01-13 13:20:59

POČETAK NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU

Poštovani učenici i roditelji donosimo obavijesti o početku nastave u drugom obrazovnom razdoblju.
Nastava za sve učenike počinje u ponedjeljak 18. siječnja. Plava (prva) smjena nastavu ima ujutro, a crvena (druga) smjena popodne.
Učenici razredne nastave (1. – 4. razred) nastavu će pohađati u školi, a prijevoz za učenike-putnike je po uobičajenom rasporedu.
Učenici predmetne nastave (5. – 8. razred) da daljnjeg će nastavu imati na daljinu (online).

Zbog potresa sve područne škole su pregledane od statičara i na dvije su uočena oštećenja, i to:
Na PŠ Cvetković primijećena su manja puknuća dimnjaka pa će tokom ovog tjedna ti dimnjaci biti uklonjeni i škola će od ponedjeljka biti spremna za rad.

Na PŠ Sveta Jana primijećena su oštećenja uslijed aktiviranja klizišta i trenutno traju ispitivanja statičara. Ukoliko ispitivanja ne bi završila do ponedjeljka 18. siječnja ili ako bi škola bila proglašena nesigurnom za boravak djece, učenici PŠ Sveta Jana nastavu će pohađati u matičnoj školi u prvoj (plavoj) smjeni i za njih će biti organiziran prijevoz.
Molimo učenike i njihove roditelje da prate obavijesti na mrežnoj stranici škole i da budu u kontaktu sa svojim učiteljicama kako bi dobili potpunu i provjerenu informaciju.

Sve ostale područne škole proglašene su sigurnima za boravak djece.

Svim učenicima i njihovim roditeljima, te njihovim učiteljima/učiteljicama želimo uspješno i manje stresno drugo obrazovno razdoblje.

NADOPUNA 15.1.2021

Učenici PŠ Sveta Jana idući tjedan (18. – 22. siječnja) nastavu će pohađati u matičnoj školi jer nije dovršen postupak ispitivanja i izrade dokumentacije od strane statičara. Molimo roditelje da budu u kontaktu sa učiteljicama kako bi bili informirani o voznom redu školskog autobusa i ostalim detaljima.

Ravnateljica:
Sanja Sertić


Osnovna škola "Ljubo Babić" Jastrebarsko